14-12-06

mivb

DE VERKOOPPUNTEN VAN DE MIVB KRIJGEN EEN NIEUW KLEEDJE


Het commerciële net van de MIVB telt ongeveer 400 verkooppunten. Om een meer efficiënte dienstverlening aan te bieden, worden ze in het nieuw gestoken. Voortaan zijn ze beter te herkennen aan hun nieuwe logo wat de aankoop van vervoerbewijzen vergemakkelijkt. Zichtbaarheid, nabijheid, gemak zijn de sleutelwoorden van het verkoopnet van de MIVB-producten.

KIOSK zijn de nieuwe snelverkooploketten in de belangrijkste metrostations. Voortaan kunnen houders van een klantenkaart er terecht om hun abonnement te verlengen. De openingsuren zijn verlengd om beter op uw behoeften in te spelen.

GO is de naam van onze verkoopautomaten in alle stations. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ultrasnel en staan op elk uur van de dag tot uw beschikking. U vindt er alle vervoerbewijzen (behalve de abonnementen). Eind 2007 zullen er op het bovengronds net 70 nieuwe verkoopautomaten ons verkoopnet versterken.

Onze handelsagentschappen heten voortaan BOOTIK. Naast het volledige gamma aan vervoerbewijzen kunt u bij onze medewerkers terecht met alle vragen over uw verplaatsingen in Brussel.

Daarnaast beschikt de MIVB over een uitgebreid net van meer dan 300 doorverkopers verspreid over het Brusselse gewest. In de meeste supermarkten en boekhandels in de nabijheid van elke halte in uw buurt kunt u terecht voor het aankopen van uw rittenkaarten en het verlengen van uw maandabonnement.

Achter de pakkende naam en de moderne inrichting gaat de bezorgdheid schuil om een meer efficiënte dienstverlening aan te bieden. Met 400 verkooppunten over heel Brussel ligt de stad binnen handbereik. De MIVB komt naar u toe.


19:09 Gepost door vanhoolke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.